Thursday, April 12, 2012

UnTungLa..

Assalamualaikum...haiiii....dah start cuti midsem dah...tapi medsem exam blom ag....weeeee~~~~...ni yang x best ni..hahahhaha..
Harini Cik Hanna kuar bilik awal2 pagi kot..awl ke????????...hehhee semangat nak hantar Cik Bella balik...breakfast kat KKIA...before Cik Bella flyyyyyyyyyy.....tipu la law x terasa nk balik kan...tapi hakikatnya cuti seminggu ja..cam xberbaloi je la......hehhee..x dpt balik dapat hantar orang balik pon jadila kan...Cik Alang jadi driver kami...hehhehe...

Lepas sembahyang Jumaat kami hantar Cik Ayen n Cik Arif plak..tp dorang ni kat KKIA terminal 2..tape sebelum tu kami dh serbu Lok Kawi Wildlife Park dulu..nak survey tempat untuk Ahad nnti..so xde lah nnti cm terkebil2 sgt kan...tempat ni xdelah jauh sangat dari KK..lebih kurang 15 km je...dekat2 area2 penampang-papar...

Tiket masuk sepatutnya RM10...tp pakcik tu bg half price...untungla jugak kan...actually tempat ni lebih kurang cm kat zoo la....ada binatang n taman botani...teruja la jugak dapt tgok gajah.....hehehe...tapi sebab hujan macm x best la sgt..x dpt teroka suma..tp xpe Ahad nnti dtg lagi..coz kawan Cik Ned nk sgt jumpa orang hutan...hehhehe....so kite bawak ye jumpa orang hutan...hahahha..

sangkar je nmpak kot..binatang nye x nmpak
yup...it's a real elephant..>_<

 whats wrong wif me..aigooooo

 Cik Hanna pegang ular..



 Cik Hanna dan rusa...



Actually banyak jugak lew gambr yg di snap...tapi malas nk upload...don't worry..t ade Lok Kawi n KK travel part 2...wait n see ye u alls.....hahahaha..giler bajet punya ayat kan......


2 comments:

  1. sue sabtu la... ahad ko nak kuar nan sape lah...? hihi

    ReplyDelete
  2. alahhhhh....tu pon nk kecoh...silap a

    ReplyDelete