Thursday, January 19, 2012

JeJalan Cari Makan + lepaK wif geng..:)

 Assalamualaikum....harini Cik Hanna kuar jejalan ngn kekawan kat sekitar Kota Kinabalu....WTP..KK???  again..hahaha..tapi kali ni kuar dengan bermatlamat nak beli barang..hehheehe..

 Cik Hanna nak beli buah tangan kat orang semenanjung..kat mak ayah abg2 ku..kakak iparku anak sedara n my frends...hahhaha...byk jugak la Cik Hanna berbelanja harini ha...arghhhh...boros jugak aku ni ha..hehehhe...tp pe slahnya kan nak bagi buah tangan kan..:))...

 Almost rm300 jugak la Cik Hanna belanja harini..argghhhh..byk kan..tp suma barang yg diminta dpt beli...hehhehee...kat mak beli gelang n kain batik..suma dpt ha...
Untuk menghabiskan masa kami pon merendek pegi tpi pantai la...conteng2  kat pasir...main2 ngn air laut..cm xde keja kan...yes.... mang Cik Hanna xde keja coz rmai yg dh balik rumah kat semenanjung..semalam seharian just lepak kat airport je..hntr 2 owng kawan balik semenanjung..gilerrrr jelessss...sabar ye ....lagi bape hari ag nak balik kan...hehehee..think postive la konon...hehehehhee....

Cik Hanna malas dh nk menaip ni sebenarnya..penat kan tadi berjaln seharian..ni Cik Hanna nak share picture petang tadi...hehehhe..hope enjoy k...


sibok beli barang kan...
wif Izzat Azam, Shafawati n Amalina...tyme ni tgh sibok mntk dscount...


thats me.....peaceeeee...



peacee je kitew ni kan..

ni Amalina n Shafawati.......1st tyme dorang smpy Pantai tanjung aru...:)


tu kitew n tikah..kami selalu je dtg sini..
first kami bergambar bertiga..:)..i tumpang comey dorang je..:)

tyme x tahu tgh wat ape..:)
 ni Alang saya kat sini...Izzat Azam..:)
sunset just around the corner..:)

 ni dorang yg buat....

tapak kaki monster kan ....hehee

 bersama Boboy...hahhaa


sweeeetttt...

bila mau pulang semenanjung ni bha..:(
 serius  Cik Hanna nak balikkkkkkkkkkkk....ramai dh kekawan dh balik


ni before balik...







2 comments:

  1. hahhaha...esok kot aku beli kat geng laki..yg perempuan dh beli dh

    ReplyDelete